Led verlichting koopt u gemakkelijk online

De nieuwste ontwikkeling op verlichtingsgebied zijn de led lampen. Deze lampen beschikken over vele voordelen ten opzichte van de andere soorten lampen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat deze verlichtingstechniek steeds vaker wordt toegepast. Zowel op woongebied als op werkgebied kunnen deze lampen toegepast worden. Dit is dan ook de reden dat bijna iedere verlichtingszaak over ledverlichting beschikt.

Energiezuinig en veel branduren

Led lampen  hebben een aantal voordelen ten opzichte van de gloeilamp, de spaarlamp en de halogeenlamp. Zo is een led lamp namelijk erg energiezuinig. Dit komt door het feit dat een led lamp minder energie nodig heeft om dezelfde hoeveelheid licht voort te brengen. Daarnaast beschikt een deze lamp over 50.000 branduren, wat ongeveer te vergelijken is met 10 jaar licht. Dit betekent automatisch dat een deze lamp niet snel vervangen hoeft te worden, wat dus ook weer als positief bijgevolg heeft dat dit kostenbesparend is. Een ledlamp had in het begin van het productieproces echter wel een nadeel, namelijk dat deze een koud licht met zich meebracht, wat niet bevorderlijk was voor de sfeer in de desbetreffende ruimte. Dit is in de loop van het ontwikkelingsproces echter verandert, waardoor ledlampen hedendaags ook voor warme en gezellige sfeer kunnen zorgen.

Duurdere aanschafprijs voor een beter milieu

Een led lamp is nog relatief duur in de aanschaf, wat een belemmering voor veel mensen kan betekenen. Aangezien een deze lamp energiezuinig is en hierdoor ook beter voor het milieu is, is ervoor gezorgd dat er een subsidie wordt verstrekt op het moment van aankoop. Deze subsidie wordt verstrekt aan organisaties die kunnen laten zien dat de ledverlichting de bestaande verlichting vervangt. Houdt hier dus rekening mee zodra u bij een verlichtingszaak naar binnen stapt.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots